SAGARDI BASKISCHE CHEF-KOKS


In onze keuken staan eenvoud en kwaliteitsproducten centraal. Onze chef-koks bestuderen het product, respecteren het, en serveren het in zijn zuiverste vorm. We gaan voor een productgerichte, tot in de puntjes verzorgde keuken. We willen onze gasten met volle teugen laten genieten van onze traditionele keuken.

Op onze menukaart staan elke dag de beste, verse en gevarieerde producten. We gebruiken groenten uit onze tuin, vlees uit onze boerderijen en vis uit de Baskische havens, en behandelen alle ingrediënten met eerbied en respect om hun smaak en textuur te optimaliseren. Een lekker glaasje wijn of cider uit het Baskenland maakt het plaatje compleet!

Seizoensproducten

De winter is de tijd van seizoensgebonden producten zoals Baskische paddestoelen, zwarte bonen uit Tolosa en de sappige “piquillo” paprika’s. Het is het perfecte moment om van de authentieke smaken en producten van het Baskenland te genieten.

Welk seizoensgerecht u ook kiest, de SAGARDI-klassiekers zoals de wilde vis op de wijze van Donostia en de overheerlijke Txuleton, een voorgesneden stuk gerijpt rundvlees met een garnering van Baskische trots, mag u absoluut niet missen.